Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Нормативна і технологічна документація ЗРГ. Розрахунок сировини. Визначення завдань бригаді кухарів

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: розрахунок сировини, завдання бригаді кухарів, матеріально-відповідальні особи.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від правильності ведення технологічного процесу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13