Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Нормативна і технологічна документація ЗРГ. Характеристика меню

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: меню з вільним вибором страв, меню денного раціону харчування, послідовність запису страв у меню, прейскурант порційних страв, карти напоїв, карта вин, карта пива, спеціальна карта чаю, спеціальна карта кави

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від правильності складання меню, карт страв та напоїв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13