Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вступ. Основні напрямки розвитку галузі ресторанного господарства

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: науково-технічний прогрес, організація виробництва в підприємствах ресторанного господарства, галузеві особливості підприємств ресторанного господарства

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовленої продукції, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність кількості дрібних та середніх підприємств, наближених до місць споживання

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13