Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 3. Організація постачання продовольчими товарами ЗРГ

Дізнаємось

послідовність заповнення документів, що регламентують постачання закладів ресторанного господарства продовольчою сировиною

Навчимось

 Складати договори на постачання
 Вирішувати виробничі ситуації, що виникають в процесі договірних відносин

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15