Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 15. Організація обслуговування учасників з’їздів, форумів, олімпіад, фестивалів, конференцій

Дізнаємось

Правила складання меню для проведення кави-брейк, бізнес-брейк, особливості обслуговування під час їх проведення

Навчимось

Складати меню з урахуванням всіх вимог

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15