Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Контроль якості продукції в ЗРГ

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: якість продукції, організаційні фактори, економічні фактори, суб’єктивні фактори, органолептичний контроль, зовнішній вигляд, запах, консистенція, бракераж, бракеражний журнал.

Навчимось

проводити контроль якості продукції зрг, оформлювати необхідну документацію

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15