Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація постачання продовольчими товарами і предметами матеріально-технічного призначення закладів ресторанного господарства

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: організація постачання, джерела постачання, підприємства-виробники, оптові фірми, торгово-закупівельні фірми, логістика, транзитна форма, централізована доставка, децентралізована доставка, товарні запаси.

Навчимось

характеризувати організацію постачання продовольчими товарами і предметами матеріально-технічного призначення закладів ресторанного господарства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15