Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Прогресивні технології обслуговування

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: концептуальний ресторан, кабаре, карнавал, транширування, фондюшниця, емментальський сир, фондю, фламбірування.

Навчимось

Визначати:
 Відмінні особливості організації роботи концептуальних ресторанів
 Значення поняття «віртуальний ресторан»
 Основні терміни та поняття, що використовуються при приготуванні страв у присутності відвідувачів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15