Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Способи подачі страв, буфетної продукції та вино-горілчаних виробів. Виконання розрахунку з гостями

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: прийом і оформлення замовлень, буфетна продукція, розрахунок з клієнтами.

Навчимось

розрізняти основні елементи обслуговування: зустріч і розміщення відвідувачів, прийом і оформлення замовлень, передача замовлень на виробництво, одержання і подача буфетної продукції, замовлених закусок, страв, напоїв, розрахунок з клієнтами

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15