Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основні елементи обслуговування. Порядок прийому заказів, рекомендація напоїв до закусок і страв

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: прийом і оформлення замовлень, буфетна продукція, розрахунок з клієнтами.

Навчимось

порядку прийому заказів, рекомендація напоїв до закусок і страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15