Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Підготовка торговельних залів до обслуговування: варіанти розташування меблів, отримання посуду, наборів і столової білизни, правила поліровки посуду та наборів, сервірування столів

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: підготовка до обслуговування, полірування посуду, прості і складні способи складання серветок, сервіровка столу: попередня, мінімальна, додаткова.

Навчимось

готувати торгівельні зали до обслуговування, виконувати попередню сервіровку столів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15