Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 11. Якість і конкурентоспроможність продукції.

Дізнаємось

Поняття якості продукції, необхідність і значення її підвищення в сучасних у мовах. Показники і методи оцінювання якості продукції. Управління якістю продукції. Поняття споживної вартості.
Конкурентоспроможність продукції підприємства: чинники забезпечення та методика оцінювання її рівня. Економічна ефективність і шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції

Навчимось

Поняття якості продукції, необхідність і значення її підвищення в сучасних у мовах. Показники і методи оцінювання якості продукції. Управління якістю продукції. Поняття споживної вартості.
Конкурентоспроможність продукції підприємства: чинники забезпечення та методика оцінювання її рівня. Економічна ефективність і шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24