Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 10. Особливості організації харчування гостей з західних країн. Кухня Бельгії, Великобританії, Шотландії.

Дізнаємось

- Особливості організації харчування гостей з західних країн.
Кухня Бельгії, Великобританії, Ірландії, Шотландії
- вплив віросповідань та географічного розміщення країни на сировинну
базу, смаки, традиції, асортимент і склад національних страв
- сучасні тенденції розвитку кулінарних аспектів краї, сучасні форми,
схеми та методи обслуговування іноземних туристів у готельноресторанних комплексах
.

Навчимось

Особливості організації харчування гостей з західних країн.
Кухня Бельгії, Великобританії, Ірландії, Шотландії.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9