Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 8. Особливості організації харчування гостей з південно-західних країн. Національні традиції, етикет та особливості харчування зарубіжних гостей з Південно-Західної Азії.

Дізнаємось

Особливості організації харчування гостей з з південно-західних країн.
правила оформлення меню для іноземних туристів відповідно до
особливостей харчування;

Навчимось

Особливості організації харчування гостей з з південно-західних країн.
обслуговувати туристів з урахуванням особливостей національних
традицій різних країн.
організовувати обслуговування офіційних та неофіційних банкетів;
- організовувати обслуговування іноземних громадян, що проживають в
готелі;
- організовувати різні види прийомів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9