Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота №1 Технологія процес виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів для тістечок і торті» Приготувати: - з цукрово-сирцової мастики; - цукрово-крохмальна заварна мастика та вироби з неї; - глазур сирцева для оздоблення виробів; - глазур заварна для оздоблення виробів.

Дізнаємось

Про технологію виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів»

Навчимось

практичним навичкам в виготовленні прикрас до оформлення кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60