Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація праці обслуговуючого персоналу.

Дізнаємось

техніку обслуговування гостей в ресторані: зустріч гостей; приймання замовлення та його оформлення.

Навчимось

зустріти гостей в ресторані, розсадити за столиками, подати меню, прийняти замовлення, оформити його.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22