Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Основні елементи обслуговування. Порядок прийому заказів. Способи подавання страв. Виконання розрахунку з гостем.

Дізнаємось

Види посуду для подачі різних страв.
Види та способи подачі страв

Навчимось

Визнавати особливості технологічного процесу обслуговування підприємств харчування. Обслуговувати споживачів в ресторані, подавати страви в ресторані російським, англійським та французьким способами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22