Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема. Меню і карти, характеристика, види. Послідовність розташування страв, закусок і напоїв в меню, картах.

Дізнаємось

склад та оформлення меню та карт для ЗРГ

Навчимось

розрізняти види меню; складати меню згідно із асортиментним мінімумом, відповідно до типу і класу підприємства, з урахуванням сезонності, різноманітності та послідовності розміщення страв та напоїв в меню та прейскуранті; оформляти меню та прейскуранти згідно вимог.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22