Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Підготовка торговельних залів до обслуговування: варіанти розташування меблів, отримання та підготовки посуду, наборів і столової білизни, правила виконання сервіровки до сніданку, обіду, вечері.

Дізнаємось

порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; санітарні вимоги до столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ; зберігання і вимоги до якості спецій і приправ; правила і порядок підготовки квітів при складанні букетів, композицій; правила сервіровки до сніданку, обіду, вечері; методи і форми організації роботи офіціантів; організацію робочого місця офіціанта, роль метрдотеля в підготовці до обслуговування.

Навчимось

переносити піднос з продукцією, стравами, напоями, розставляти меблі, перевіряти їх міцність, складати серветки простими і складними способами.
готувати посуд, набори, спеції до сервірування, виконувати сервіровку столу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22