Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Основні види столового посуду та наборів, столової білизни, норми оснащення.

Дізнаємось

Асортимент:
столового посуду, його види, форми, розміри, призначення;
столові набори, їх призначення і вимоги до них;
характеристику столової білизни;
правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю;
санітарні вимоги до столового посуду, наборів, білизни, інвентарю.

Навчимось

підбирати посуд, набори, інвентар для різних видів сервірування; складати акти на списання бою, лому, нестачу посуду, наборів, білизни; дотримуватись техніки безпеки при використанні столового посуду, приборів, білизни, інвентарю.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22