Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Правила подавання страв та напоїв.

Дізнаємось

техніку обслуговування гостей в ресторані: зустріч гостей; приймання замовлення та його оформлення, закусок і страв, правила подачі буфетної продукції, холодних і гарячих закусок, правила подавання, І страв, національних супів, ІІ гарячих страв, солодких страв, напоїв.

Навчимось

обслуговувати споживачів в ресторані

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22