Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Класифікація методів і форм обслуговування. Організація праці обслуговуючого персоналу.

Дізнаємось

види, методи, форми обслуговування в закладах ресторанного господарства;
кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів;
вимоги до фірмового одягу обслуговуючого персоналу;
режим праці і відпочинку офіціантів; графіки виходу на роботу; права та обов’язки сомельє.

Навчимось

організовувати роботу обслуговуючого персоналу
Встановлювати режим праці і відпочинку офіціантів, барменів; складати графіки виходу на роботу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22