Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Торговельні приміщення закладів ресторанного господарства, їх характеристика та обладнання, сучасні архітектурно-планувальні рішення.

Дізнаємось

особливості обслуговування споживачів в зрг на виробничих підприємствах, при ВУЗах, в школах; організацію кейтерингових послуг для надання харчування робітникам, службовцям, студентам, школярам.

Навчимось

організовувати обслуговування споживачів в зрг на виробничих підприємствах, при ВУЗах, в школах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22