Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація обслуговування банкету-фуршет, банкету - коктейль.

Дізнаємось

організацію прийому по типу «фуршет», особливості його проведення, організацію банкету по типу «коктейль»

Навчимось

прийняти замовлення на проведення банкету «фуршет», скласти меню до банкету , розрахувати кількість офіціантів, загальну довжину столів, кількість посуду, наборів, столової білизни.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22