Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.1 Характеристика меню Розрахунок сировини згідно плану-меню Нормативна і технологічна документація ЗРГ.

Дізнаємось

Характеристика меню. Розрахунок сировини згідно плану-меню. Нормативна і технологічна документація ЗРГ.

Навчимось

Характеристика меню. Розрахунок сировини згідно плану-меню. Нормативна і технологічна документація ЗРГ.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10