Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Дослідження перших страв і соусів на повноту закладки сировини.

Дізнаємось

сутність кількісного методу визначення сухих речовин у перших стравах та соусах.

Навчимось

самостійно визначати вміст сухих речовин та жиру у перших стравах та соусах шляхом розрахунку згідно закладки сировини за рецептурою; визначати та розраховувати калорійність страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
3 лабораторні заняття
1
2
3