Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Сутність стандартизації

Дізнаємось

предмет та завдання курсу; суть стандартизації, її мета та завдання; особливості стандартизації продукції громадського харчування; місце та роль стандартизації в загальній системі управління якістю продукції; основні поняття, терміни та визначення в галузі стандартизації; поняття про категорії нормативно-технічної документації, видах стандартизації, інформаційних вказівниках стандартів.

Навчимось

визначати об'єкти стандартизації, категорії нормативно-технічної документації, класифікувати стандарти.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
3 лабораторні заняття
1
2
3