Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота "Технологічний процес механічної обробки риби, продуктів моря."

Дізнаємось

поглибити та розширити знання з теми, набути практичні навички розрахунку кількості відході впри механічній обробці риби і нерибної водної сировини, виходу напівфабрикатів маси брутто і нетто в залежності від розміру і кулінарного використання.

Навчимось

поглибити та розширити знання з теми, набути практичні навички розрахунку кількості відході впри механічній обробці риби і нерибної водної сировини, виходу напівфабрикатів маси брутто і нетто в залежності від розміру і кулінарного використання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
3 лабораторні заняття
1
2
3