Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв і гарнірів з овочів

Дізнаємось

Готувати страви та гарніри з овочів та грибів з дотримуванням технологічного процесу їх приготування, відпуск, визначати якість виготовлених страв, овочевих гарнірів, проводити бракераж, розробляти технологічні картки овочевих страв та гарнірів, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритми приготування страв і гарнірів з овочів та грибів, здійснювати розрахунок кількості сировини для виготовлення страв, підбирати овочеві гарніри до основного продукту.

Навчимось

Готувати страви та гарніри з овочів та грибів з дотримуванням технологічного процесу їх приготування, відпуск, визначати якість виготовлених страв, овочевих гарнірів, проводити бракераж, розробляти технологічні картки овочевих страв та гарнірів, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритми приготування страв і гарнірів з овочів та грибів, здійснювати розрахунок кількості сировини для виготовлення страв, підбирати овочеві гарніри до основного продукту.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
3 лабораторні заняття
1
2
3