Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Поняття про механічну та теплову обробку

Дізнаємось

Задачі і зміст дисципліни.
Зв’язок з іншими науками.
Якість продукції, її визначення в підприємствах ресторанного господарства

Навчимось

технологія виробництва кулінарної продукції, якість продукції харчування. Кулінарна продукція, страва, технологічний процес, контроль якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
3 лабораторні заняття
1
2
3