Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторні методи дослідження харчових продуктів

Дізнаємось

Основні відомості про :
1. Поняття якості. Якість як соціально-економічна категорія.
2.Показники якості.
3. Методи оцінки якості.
4. Фактори, що формують якість продукції.
5.Методи визначення масової частки вологи та сухих речовин.
5.1 Метод висушування.
5.2 Рефрактометричний метод.
6. Методи визначення азоту (і білку).
6.1. Метод Къельдаля.
7. Методи визначення жиру.
7.1. Екстракційно-ваговий метод.
7.2. Метод Сокслета.
7.3. Рефрактометричний метод.
8. Методи визначення цукрів.

Навчимось

давати характеристику показникам якості сировини, що використовується для приготування страв, факторами, що впливають на якість, охарактеризувати методи визначення якості продукції та готових страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13