Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту та оцінка якості по органолептичним показникам натуральних і перероблених сирів. Визначення їх дефектів.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент натуральних і перероблених сирів. Вимоги до якості натуральних і перероблених сирів. Строки та умови зберігання натуральних і перероблених сирів

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент натуральних і перероблених сирів. Визначати якість натуральних і перероблених сирів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18