Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вимоги до обслуговуючого персоналу. Кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.

Дізнаємось

• порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ;
• кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.

Навчимось

• порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ;
• кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60