Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота № 4 Тема: “Організація обслуговування іноземних туристів”

Дізнаємось

особливості харчування іноземних туристів і складати меню. Знати загальні відомості про грузинську, азербайджанську, вірменську кухонь : Традиції, режим харчування, особливості грузинської кухні і кулінарні вподобання. Продемонструвати навики аналізу, порівняння, визначення рис ідентичності.

Навчимось

скласти меню для харчування іноземних туристів Закавказзя з урахуванням особливостей харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10