Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.7 "Приготування страв з січеного натурального м’яса та котлетної маси. Вимоги до якості відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з січеного натурального м’яса та котлетної маси.
2. Вимоги до якості, відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з січеного натурального м’яса та котлетної маси.
2. Визначати вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20