Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.5 "Приготування страв з відварного та смаженого м'яса. Страви з м'яса смажені великими шматками, порційними натуральними та порційними панірованими шматками."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з відварного та смаженого м’яса.
2. Прийоми приготування страв з м’яса смажених великими шматками, порційними натуральними та порційними панірованими шматками .
3. Вимоги до якості, відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з відварного та смаженого м’яса;
2. Здійснювати прийоми приготування страв з м’яса смажених великими шматками, порційними натуральними та порційними панірованими шматками .
3. Визначати вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20