Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.4 "Прийоми приготування тушкованих страв з м'яса великими, порційними та дрібними шматками. Вимоги до якості та умови і термін зберігання страв з м'яса."

Дізнаємось

1.Прийоми приготування тушкування м’яса великими, порційними та дрібними кусками і способи їх приготування;
2. Вимоги до якості, відпуск.

Навчимось

1. Прийомам приготування тушкування м’яса великими, порційними та дрібними кусками і способи їх приготування;
2. Визначати вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60