Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 4.7 "Правила приготування холодних соусів, маринадів, желе, солодких. Вимоги до якості, відпуск."

Дізнаємось

1. Способи приготування холодних соусів, маринадів, желе, солодких.
2. Вимоги до якості, відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування холодних соусів, маринадів, желе, солодких.
2. Визначати вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20