Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 7.1 "Підготовка свіжих ягід і плодів до подачі. Приготування компотів і солодких страв з утворенням желе. Приготування мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв. Вимоги до якості. Норми виходу, термін зберігання."

Дізнаємось

1. Прийоми підготовки свіжих ягід і плодів до подачі.
2. Прийоми приготування компотів і солодких страв з утворенням желе.
3. Прийоми приготування мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв.
4. Вимоги до якості , норми виходу, термін зберігання.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми підготовки свіжих ягід і плодів до подачі;
2. Здійснювати прийоми приготування компотів і солодких страв з утворенням желе.
3. Здійснювати прийоми приготування мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв;
4. Визначати вимоги до якості , норми виходу, термін зберігання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20