Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 6.1 "Приготування начинок для страв та виробів з борошна. Приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування начинок для страв та виробів з борошна.
2. Прийоми приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування начинок для страв та виробів з борошна;
2. Здійснювати прийоми приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20