Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.13 "Приготування страв із рибної котлетної та кнельної маси, вимоги до якості."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв із рибної котлетної та кнельної маси.
2. Терміни зберігання та вимоги до якості.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв із рибної котлетної та кнельної маси;
2. Визначати вимоги до якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20