Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.12 "Приготування тушкованих та запечених страв з риби. Приготування фаршированої риби, вимоги до якості і відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування тушкованих та запечених страв з риби.
2. Прийоми приготування фаршированої риби.
3. Вимоги до якості та відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування тушкованих та запечених страв з риби.
2. Здійснювати прийоми приготування фаршированої риби.
3. Визначати вимоги до якості та відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20