Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.10 "Нові направлення в приготуванні гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах ."!

Дізнаємось

1.Прийоми з приготування гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах .

Навчимось

1. Здійснювати прийоми з приготування гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах .

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20