Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.9 "Приготування н/ф з птиці по особистим рецептам підприємств – баз практики. Вимоги до якості норми закладки сировини."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування н/ф з птиці по особистим рецептам підприємств – баз практики.
2. Вимоги до якості , відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування н/ф з птиці по особистим рецептам підприємств – баз практики;
2. Визначати вимоги до якості , відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20