Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 5.8 "Приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини. Варені й припущені, смажені, тушковані страви з птиці, кролика. Вимоги до якості, норми виходу."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини.
2. Прийоми приготування страв з варених і припущені, смажені страви з птиці, кролика.
3. Вимоги до якості, норми виходу.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини.
2. Здійснювати прийоми приготування страв з варених і припущені, смажені страви з птиці, кролика.
3. Визначати вимоги до якості, норми виходу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20