Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Інструктаж № 4.6 "Приготування яєчно-масляних соусів та масляні суміші. Вимоги до якості, умови та термін зберігання"

Дізнаємось

1. Прийоми приготування яєчно-масляних соусів та масляних сумішей.
2. Вимоги до якості,умови та терміни зберігання.
3. Правила відпуску.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування яєчно-масляних соусів та масляних сумішей.
2. Визначати вимоги до якості, умови та терміни зберігання.
3. Правилам відпуску соусів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20