Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

3.1 "Організація роботи холодного цеху Приготування салатів салатів-коктейлів. Страви і закуски з овочів, вимоги до якості і відпуск."

Дізнаємось

1.Організацію робочого місця в холодному цеху
2. Технологію приготування салатів із сирих та варених овочів, вінегретів
3. Кількість способів оформлення салатів
4. Технологію приготування страв і закусок з овочів та грибів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування салатів салатів-коктейлів;
2. Здійснювати прийоми приготування страв і закуски з овочів;
3. Виконувати вимоги до якості і відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20