Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.7 "Обробка сільськогосподарської птиці й дичини. Способи заправлення птиці. Приготування напівфабрикатів з птиці та дичини. Обробка субпродуктів птиці й дичини."

Дізнаємось

1. Послідовність обробки птиці та дичини.
2. Способи заправляння птиці.
3. Які напівфабрикати готують з птиці й дичини, вимоги до якості і терміни їх зберігання
4. Обробку субпродуктів птиці й дичини

Навчимось

1.Здійснювати обробку сільськогосподарської птиці й дичини;
2. Здійснювати прийоми приготування; напівфабрикатів з птиці та дичини;
3. Здійснювати обробку субпродуктів птиці й дичини

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20