Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.6 "Приготування січеної та м’ясної котлетної маси. Обробка субпродуктів і кісток."

Дізнаємось

1. Різницю в приготуванні котлетної та січеної маси.
2. Які напівфабрикати готують з котлетної маси, а які з січеної.
3. Класифікацію субпродуктів
4. Обробку субпродуктів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування січеної та м’ясної котлетної маси
2. Здійснювати обробку субпродуктів і кісток

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20