Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.5 "Приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з яловичини, баранини, телятини, свинини."

Дізнаємось

1. Класифікацію напівфабрикатів
2. Прийоми, що використовуються при виготовленні напівфабрикатів
3. Вимоги до якості та зберігання м'ясних напівфабрикатів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з яловичини;
2. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з баранини;
3. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з телятини;
4. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з свинини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60